Skype 4.8 pentru iPhone – update este disponibil in App Store

0
98

Skype 4.6

Skype este celebra platforma creata de catre Microsoft cu ajutorul careia utilizatorii isi pot apela gratuit, video sau voce, toti prietenii care au de asemenea un cont pe aceasta retea. O alta functie importanta a Skype este mesageria, care vine in ajutorul nostru atunci cand un prieten nu poate fi apelat.

In urma cu o saptamana, cei de la Skype lansau versiunea 4.8 a aplicatiei pentru iPad si, asa cum va spuneam pe atunci, noua versiune pentru iPhone a fost lansata in cursul acestei seri. Skype 4.8 pentru iPhone si iPod touch permite comutarea mai usoara a conversatiilor pe speaker, casti sau orice device Bluetooth, afiseaza corect ordinea conversatiilor one-to-one, aduce mai multe diapozitive care ii ajuta sa invete pe cei care utilizeaza pentru prima data aplicatia si aduce mai multe imbunatatiri ale performantei si rezolvari de probleme.

Pentru a face update la versiunea 4.8 a Skype pentru iPhone, trebuie ca din iOS device-ul dvs. sa deschideti App Store, sa accesati sectiunea Updates, unde va aparea titlul aplicatiei in dreptul caruia este un buton Update pe care trebuie sa apasati. Daca nu aveti aplicatia descarcata, accesati link-ul de mai jos pentru a o descarca acum:

  • Skype pentru iPhone si iPod touch – Gratuit – Descarca acum
- Reclamă -