Noi imagini cu componente interne ale iPhone 5S apar pe internet

0
794

Cel mai probabil iPhone 5S va fi denumirea data de catre Apple viitorului iPhone despre care deocamdata se presupune ca ar putea include un cititor de amprente, o camera capabila sa inregistreze poze de o calitate mai buna si un procesor mai performant. Astazi, cei de la BGR ne ofera cateva poze de inalta calitate ale unor posibile componente pe care Apple le va implementa in iPhone-ul 5S. Daca aceste imagini sunt autentice, atunci comparand componentele cu cele din iPhone 5 putem deduce ca Apple va modifica si anul acesta structura componentelor interne ale terminalului. De regula, cei din Cupertino schimba pozitia componentelor interne din device-urile lor pentru a putea sa faca terminalele mai subtiri si sa includa noi componente. In cazul iPhone 5S putem vorbi despre cititorul de amprente caruia cei de la Apple trebuie sa ii faca loc intr-un device atat de subtire cum ar urma sa fie iPhone-ul 5S.

via BGR
Cablu Wi-Fi via BGR

Pana acum am vazut cateva poze, de calitate mai slaba, cu componente interne despre care se spunea ca ar fi din iPhone-ul 5S. Poza de mai jos a fost publicata de catre cei de la Nowhereelse.fr in urma cu cateva luni si ea ne prezinta atat butonul Home (in comparatie cu cel de pe iPhone 5), cat si motorul vibrator si butoanele pentru volum.

Componente iPhone 5S via Nowhereelse
Componente iPhone 5S via Nowhereelse

Tot in urma cu cateva luni ne-au fost prezentate si primele imagini cu sertarul pentru SIM pe care l-am putea vedea in iPhone-ul 5S. In comparatie, sertarul SIM prezentat acum cu cel prezentat acum cateva luni arata aproape la fel, despre noul sertar spunandu-se ca va fi asemanatoar cu cel din iPhone 5, doar ca va fi putin mai subtire. Imaginea de mai jos a fost publicata astazi de catre cei de la BGR.

Sertar SIM iPhone 5S via BGR
Sertar SIM iPhone 5S via BGR

Deocamdata nu se stie daca imaginile de mai sus surprind componente reale ale iPhone-ului 5S, dar avand in vedere faptul ca terminalul ar urma sa ne fie prezentat peste numai cateva luni, totul este posibil. Mai multi analisti au spus in ultimul timp ca productia in masa a iPhone 5S va incepe din luna iunie/iulie asa ca toti furnizorii de componente pentru terminal vor trebui sa aiba pregatite unitatile pana la acea data. Apple ar urma sa ne prezinte iPhone-ul 5S in toamna acestui an, cel mai probabil in luna septembrie.

 

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.