Cum sa dezactivati serviciile de localizare pentru Passbook de pe iPhone si iPod touch – Tutorial

0
2636

Passbook tichete

Passbook pentru iPhone si iPod touch este locul ideal in care ne putem pastra cartile de imbarcare, biletele la film, cupoanele promotionale, cardurile de loialitate, s.a. Din pacate, in Romania de prea putine ori avem ocazia sa utilizam aceasta aplicatie, deoarece foarte putine aplicatii sunt compatibile cu ea, iar numarul institutiilor sau a magazinelor care o utilizeaza este aproape de zero. Din fericire, putem utiliza Passbook pentru a ne pastra tichetele de avion intr-un loc sigur si mereu la indemana. Passbook utilizeaza serviciile de localizare pentru a verifica in continuu pozitia dvs pe harta cu scopul de a va avertiza atunci cand sunteti intr-un loc in care ati putea dori sa va folositi unul dintre tichete. Chiar daca aceasta functie este convenabila, poate afecta destul de mult autonomia bateriei device-ului dvs.

Puteti urma pasii de mai jos pentru a dezactiva/activa serviciile de localizare pentru Passbook sau orice aplicatie doriti. Pentru a putea urma acest tutorial, trebuie sa aveti iOS 6 instalat pe device-ul dvs., deoarece versiunile mai vechi ale iOS nu au organizate configurarile in acest fel.

  1. Deschideti aplicatia Configurari din ecranul de pornire al iOS device-ului dvs.;Home screen iPhone 5 iOS 6 ecran pornire
  2. Apasati pe butonul Intimitate;General Configurari iPhone
  3. Apasati pe Servicii de localizare;Intimitate Configurari iPhone
  4. Cautati aplicatia careia doriti sa ii detactivati serviciile de localizare (in acest caz, aplicatia Passbook). Comutati butonul din dreptul numelui aplicatiei pe OFF/O.Servicii de localizare Passbook

Acum Passbook nu va mai cauta nonstop locatiile in care aveti tichetele. Partea mai putin buna este ca tichetele nu vor mai aparea in ecranul de blocare al iOS device-ului dvs, fortandu-va sa deschideti manual aplicatia  si sa cautati tichetul pentru a-l folosi. Partea buna este ca autonomia iPhone-ului dvs va creste putin. Puteti oricand sa reactivati serviciile de localizare urmand pasii de mai sus.

 

Daca aveti intrebari sau neclaritati, lasati un comentariu sau accesati forumul.

- Reclamă -