Foursquare pentru iOS – update este disponibil in App Store

0
71

Foursquare 5.5 Explore

Foursquare este una din cele mai cunoscute retele de socializare pentru partajarea locatiei, prin intermediul acesteia avand posibilitatea de a gasi rapid si simplu punctele de interes dintr-un anumit oras. Cu ajutorul Foursquare ne putem partaja locatia actuala cu prietenii, putem scrie cateva cuvinte despre un anumit loc, ii putem oferi o nota, un like, ii putem face chiar si cateva poze, totul pentru a ne ajuta prietenii si pe ceilalti utilizatori ai acestei retele sa gaseasca locul potrivit in care sa-si petreaca timpul liber. Totodata Foursquare ne ofera si un timeline in care putem vedea unde au mai fost prietenii nostri, ce au mai facut si ce ponturi au mai scris despre locurile vizitate.

Aplicatia Foursquare din App Store a fost actualizata, versiunea 5.5 a acesteia aducand imbunatatiri semnificative pentru sectiunea Explore, aceasta afisandu-ne acum si mai multe recomandari intr-o pagina pentru punctele de interes din apropierea noastra, totul pentru a putea lua deciziile mai rapid. Noua versiune a Foursquare imbunatateste si modul in care ne sunt afisate detaliile despre locurile pe care le cautam, acum avand posibilitatea de a vedea notele primite de un anumit punct de interes, prietenii care au mai fost acolo si distanta la care se afla de noi, iar apasand pe numele unui loc vom primi si cateva ponturi despre el, meniul si putem obtine chiar rute catre el.

Pentru a face update la versiunea 5.5 a Foursquare, trebuie ca din iOS device-ul dvs. sa intrati in App Store, sectiunea Updates, acolo va aparea aplicatia, in dreptul careia este un buton Update pe care trebuie sa apasati. Daca nu aveti aplicatia descarcata, accesati link-ul de mai jos:

  • Foursquare pentru iPhone si iPod touch – Gratuit – Descarca acum

- Reclamă -