O simpla expresie blocheaza aproape orice aplicatie din OS X

0
196

Bug Mac OS X comanda

Apple este cunoscuta pentru stabilitatea sistemelor lor de operare, fie ca vorbim de OS X sau de iOS, exista foarte putine ocazii cand aplicatii native dau crash sau se blocheaza. Un bug destul de ciudat al OS X a fost descoperit recent, tiparirea unei serii de caractere, blocand aproape orice aplicatie din interiorul Mac-ului dvs. Seria de caractere este disponibila in imaginea de mai jos, intrucat nu am putut-o scrie fara ca browser-ul sa dea crash.

Comanda bug Mac

Pentru a incerca acest lucru trebuie sa dati comanda exact asa cum este mai sus, inclusiv cu F-ul mare si cu cele trei slash-uri (in unele cazuri trebuie apasata, dupa tiparirea comenzii, si tasta Return), iar aplicatia in care ati tiparit-o dand un crash sau blocandu-se imediat. Am incercat acest lucru pe Safari, Chrome, iTunes, TextEdit, Spotlight Search, System Preferences, Notes si alte cateva aplicatii, toate dand crash imediat, una din singurele aplicatii „imune” la acest lucru fiind Pages. Nu incercati acest lucru daca aplicatia deschisa contine lucruri importante nesalvate, deoarece le veti pierde. Conform celor de la 9to5Mac, aceasta problema apare doar pe Mac-urile cu OS X Mountain Lion instalat.

Desigur ca foarte putine persoane vor da vreodata aceasta comanda, dar daca va trebui sa o dati acum stiti ce se va intampla cu aplicatia respectiva.

 

Sursa: Open Radar, via 9to5Mac
- Reclamă -