Loteria biletelor pentru WWDC 2015 s-a încheiat, iar Apple a început să trimită e-mailuri de confirmare câștigătorilor

- Publicitate -

În pofida prețului destul de mare al biletelor, există mereu un număr foarte mare de dezvoltatori de aplicații care își doresc să participe la conferința anuală cu dezvoltatorii organizată de către AppleWWDC. Și fiindcă acest număr de doritori depășește mereu numărul de locuri disponibile, iar în 2013 locurile s-au epuizat după aproximativ un minut și jumătate, Apple a organizat începând cu anul trecut un sistem de loterie, care permite oricătui dezvoltator de aplicații să se înscrie, iar dacă este norocos, să și câștige un bilet la WWDC.Captură de ecran din 2015.04.18 la 09.00.13

Anul acesta, compania Apple a acceptat înscrierea dezvoltatorilor în sistemul de loterie de pe data de 14 aprilie și până ieri seară, pe 17 aprilie. Și în pofida faptului că Apple anunța dezvoltatorii de aplicații că ei vor fi selectați printr-un proces de selecție automat și aleatoriu și anunțați abia luni, pe 20 aprilie, iată că gigantul din Cupertino a început chiar de aseară să trimită e-mailurile de confirmare pentru fericiții câștigători.

În cadrul e-mailurilor trimise, compania Apple le confirmă dezvoltatorilor selectați că au fost aleși ca și câștigători și că de pe cardul lor de credit au fost luați cei 1.599 $, cât costă biletul. Acesta nu este un caz particular, în condițiile în care pe Twitter și Instagram o mulțime de imagini cu astfel de confirmări au fost postate de către dezvoltatori.

 

Ediția de anul acesta a WWDC va începe luni, pe data de 8 iunie, și se va încheia după 4 zile, vineri, pe 12 iunie. Ca de obicei, conferința va fi găzduită de clădirea Moscone West din San Francisco, însă spre deosebire de anii trecuți, acum vor fi acolo nu mai puțin de 1.500 de angajați Apple, care vor ajuta dezvoltatorii și vor participa la cele peste 100 de sesiuni tehnice și laboratoare de tip „hands-on”.

Separat de cele ce îi interesează în special pe dezvoltatori, WWDC 2015 va aduce și câteva anunțuri importante pentru utilizatorii de rând. În conferința care va avea loc pe data de 8 a lunii iunie, compania Apple urmează să prezinte câteva produse noi, dar și actualizările majore pentru sistemele de operare adresate dispozitivelor iPhone, iPad, respectiv Mac – iOS 9, respectiv OS X 10.11. De asemenea, printre produsele prezentate s-ar putea număra un nou Apple TV și un nou serviciu de muzică Beats.

Dezvoltatorii care nu vor putea ajunge la WWDC sau nu au câștigat un bilet vor putea să urmărească toate conferințele de acasă, în direct. Toți ceilalți vor putea să urmărească în direct doar conferința principală de la WWDC.

- Publicitate -
Alex Popa
Alex Popahttps://itutorial.ro
Redactor-șef și fondatorul iTutorial.ro.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole sugerate

iOS 9 beta 2 a fost lansat de către Apple pentru dezvoltatori

La puțin peste două săptămâni după ce a lansat iOS 9 beta 1 pentru dezvoltatorii de aplicații, compania...

Apple a lansat MacBook Air cu chipset M3

Apple a lansat astăzi o actualizare pentru gama MacBook Air (13 inch și 15 inch), care oferă...

Articole similare

URMĂREȘTE-NE

20,785UrmăritoriÎmi place
10,899UrmăritoriUrmărește-ne
360UrmăritoriUrmărește-ne
113AbonațiAbonați-vă
Publicitate

Cele mai recente articole

iOS 17.4 și iPadOS 17.4 au fost lansate pentru iPhone și iPad cu noutăți importante în Uniunea Europeană

iOS 17.4 și iPadOS 17.4 au fost lansate marți seară de către Apple și sunt disponibile, așadar, pentru utilizatorii modelelor de iPhone și iPad...

Apple a lansat MacBook Air cu chipset M3

Apple a lansat astăzi o actualizare pentru gama MacBook Air (13 inch și 15 inch), care oferă chipset-uri M3, compatibilitate îmbunătățită pentru afișajele externe,...

iOS 17.4 va permite instalarea de aplicații din afara App Store pe iPhone și iPad, în UE

Urmare a faptului că pe data de 6 martie 2024 intră în vigoare actul legislativ privind piețele digitale (DMA - Digital Markets Act) pe...

Vrei să fii la curent cu ultimele noutăți din lumea Apple?

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi pe e-mail ultimele articole publicate pe iTutorial.ro!

*După ce ai completat adresa de e-mail și apăsat butonul „MĂ ABONEZ”, vei primi pe acea adresă de e-mail un mesaj în care va trebui să confirmi înscrierea la newsletter-ul nostru.