iPhone 6 si iPhone 6 Plus au fost prezentate de catre Apple martea trecuta in cadrul unui eveniment special ce a mai adus si Apple Pay si Apple Watch. Cele mai mari si mai bune iPhone-uri create vreodata de compania americana sunt disponibile pentru precomanda si stiam inca de saptamana trecuta ca au reusit sa bata un nou record chiar si la numai cateva ore de “disponibilitate”. Este vorba despre un record stabilit de numarul de precomenzi plasate de consumatorii din cele 10 tari in care sunt disponibile noile iPhone-uri momentan.

Daca initial nu am stiut cifra oficiala, in cursul acestei dupa-amiezi Apple a anuntat ca a procesat nu mai putin de 4 milioane de precomenzi pentru iPhone 6 si iPhone 6 Plus in primele 24 de ore de la inceperea campaniei, pe 12 septembrie. Ultimul astfel de record fusese stabilit de iPhone 5 in 2012 pe cand consumatorii solicitau 2 milioane de dispozitive tot in primele 24 de ore de la inceperea sesiunii de precomenzi. Anul trecut, Apple nu a organizat o astfel de sesiune pentru iPhone 5s si iPhone 5c in magazinele sale.

Cererea pentru iPhone 6 si iPhone 6 Plus este una enorma si asta in conditiile in care terminalele nu vor fi disponibile pe 19 septembrie si in China, o uriasa piata de desfacere pentru Apple. Atat de mare este cererea incat terminalele precomandate acum in cele mai multe configuratii sintari vor fi livrate abia in octombrie (initial ele aveau livrarea stabilita pe 19 septembrie). Statele Unite, Australia, Canada, Franta, Germania, Hong Kong, Japonia, Puerto Rico, Singapore si Regatul Unit al Marii Britanii sunt primele tari in care iPhone 6 si iPhone 6 Plus vor fi disponibile – vineri, pe 19 septembrie.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.