Adobe Photoshop Mix este o aplicatie pentru iPad disponibila de numai cateva saptamani pe App Store, ea aducand cea mai apropriata experienta de programul Photoshop pentru desktop dintre toate versiunile “Photoshop” pentru mobil create pana acum de compania Adobe. Prima actualizare majora pe care noua aplicatie Photoshop Mix pentru iPad o primeste a fost publicata de catre Adobe pe App Store la acest sfarsit de saptamana.

Versiunea 1.1 a aplicatiei este acum disponibila pentru actualizare pe toate dispozitivele iPad si introduce o serie de noutati de care utilizatorii noi sau existenti se vor bucura. In primul rand functia infirmare / reconfirmare a fost implementata, deci Photoshop Mix va tine minte ultimele tale 3 actiuni si iti va permite sa revii la oricare dintre ele sau sa te ras-rasgandesti si sa reconfirmi imaginea editata. Trecand mai departe, aplicatia iti permite sa schimbi imaginea din prim plan cu cea din fundal  tragand de pictograma imaginii dorite, iti permite sa salvezi imaginile in format JPEG si PNG (cu masti de straturi) pe dispozitivul tau iPad, dar si sa importi imagini de pe Dropbox. La final, aplicatia are acum performante mai bune (proiectele se incarca mai rapid, la fel si previzualizarea sarcinilor) si este disponibila in mai multe limbi, inclusiv italiana, spaniola, rusa, chineza, coreeana, poloneza si portugheza vorbita in Brazilia.

Pentru a face actualizarea la versiunea 1.1 a aplicatiei Photoshop Mix, trebuie ca de pe dispozitivul dvs. cu iOS sa deschideti App Store, sa accesati sectiunea Updates, unde va aparea titlul aplicatiei alaturi de butonul Update, pe care trebuie sa il atingeti. Daca nu aveti aplicatia descarcata, accesati linkul de mai jos pentru a o descarca acum:

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.