O noua imagine cu matrita iPhone 6 ne confirma implementarea unui ecran cu diagonala de 4,7 inch

- Publicitate -

Astazi au aparut pe internet o serie de imagini care ne prezentau presupusele matrite pe care partenerii Apple le folosesc pentru a produce iPhone 6. Daca acel set de imagini nu erau foarte clare si nu ne prezentau niciun alt iPhone pentru a determina dimensiunea lui, astazi cei de la Nowhereelse au publicat o noua imagine de inalta calitate cu o matrita aproape identica impreuna cu un iPhone 4s pus langa ea pentru a face o comparatie.

iphone_6_mold_comp_1

Francezii au determinat dimensiunile dispozitivului pe baza caruia a fost creata matrita stiind dimensiunile iPhone 4s, astfel incat au ajuns la concluzia ca terminalul produs pe baza acelei unelte va avea un ecran cu o diagonala de aproximativ 4,7 inch. Se spune ca cel mai mic dintre noile modele de iPhone 6 va avea un ecran cu o diagonala de 4,7 inch, iar aceasta este inca o confirmare a informatiei. Redimensionand si asezand o imagine a iPhone 5s peste cavitatea interioara, francezii au ajuns la concluzia ca matrita are o dimensiune de aproximativ 6,4 cm pe latime si 13,8 cm pe lungime. iPhone 5/5s au o latime a carcasei de 5,6 cm si o lungime de 12,3 cm.

iphone_6_mold_comp_1

Un aspect al matritei care ridica un semn de intrebare este forma conica. Stim cu totii ca dispozitivele iPhone au o forma dreptunghiulara, iar modificarea acestei forme arhicunoscute este extrem de interesanta. Cei care au publicat imaginile cred ca mai exista o serie de piese care urmeaza sa fie atasate in partea inferioara a matritei, ceea ce inseamna ca viitorul iPhone va avea o carcasa cu latime variabila, portiunea mai lata fiind in partea de jos.

Chiar daca avem un element de comparatie, nu stim daca matrita a fost creata pentru un iPhone sau pentru un telefon produs de o alta companie. iPhone 6 urmeaza sa fie lansat in toamna.

- Publicitate -
Alex Popa
Alex Popahttps://itutorial.ro
Redactor-șef și fondatorul iTutorial.ro.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole sugerate

iOS 9 beta 2 a fost lansat de către Apple pentru dezvoltatori

La puțin peste două săptămâni după ce a lansat iOS 9 beta 1 pentru dezvoltatorii de aplicații, compania...

Cum sa remediati problema butoanelor Home si Power atunci cand nu functioneaza pe iPhone si iPad – Tutorial

Doua dintre cele mai cunoscute probleme hardware ale iPhone si iPad sunt legate de functionarea butoanelor Home...

Articole similare

URMĂREȘTE-NE

20,785UrmăritoriÎmi place
10,899UrmăritoriUrmărește-ne
360UrmăritoriUrmărește-ne
113AbonațiAbonați-vă
Publicitate

Cele mai recente articole

iOS 17.4 și iPadOS 17.4 au fost lansate pentru iPhone și iPad cu noutăți importante în Uniunea Europeană

iOS 17.4 și iPadOS 17.4 au fost lansate marți seară de către Apple și sunt disponibile, așadar, pentru utilizatorii modelelor de iPhone și iPad...

Apple a lansat MacBook Air cu chipset M3

Apple a lansat astăzi o actualizare pentru gama MacBook Air (13 inch și 15 inch), care oferă chipset-uri M3, compatibilitate îmbunătățită pentru afișajele externe,...

iOS 17.4 va permite instalarea de aplicații din afara App Store pe iPhone și iPad, în UE

Urmare a faptului că pe data de 6 martie 2024 intră în vigoare actul legislativ privind piețele digitale (DMA - Digital Markets Act) pe...

Vrei să fii la curent cu ultimele noutăți din lumea Apple?

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi pe e-mail ultimele articole publicate pe iTutorial.ro!

*După ce ai completat adresa de e-mail și apăsat butonul „MĂ ABONEZ”, vei primi pe acea adresă de e-mail un mesaj în care va trebui să confirmi înscrierea la newsletter-ul nostru.