Ai uitat parola ID-ului Apple? Iata cum poti sa o resetezi – Tutorial

- Publicitate -

Pentru a crea un ID Apple este necesar sa setezi o parola destul de complicata, care trebuie sa contina cel putin o majuscula, o cifra si un simbol. Tocmai din aceasta cauza foarte putini utilizatori nu folosesc aceasta parola si pentru alte conturi (un lucru recomandat din punctul de vedere al securitatii), iar ea este uitata in cazul in care nu sunt efectuate prea des cumparaturi din App Store, iTunes Store si iBookstore ori nu este introdusa pentru accesarea serviciilor Apple.

In cazul in care ti-ai uitat parola ID-ului Apple, nu trebuie sa te ingrijorezi ca ai pierdut toti banii cheltuiti pe aplicatii, carti sau muzica, ca trebuie sa iti creezi alt ID Apple sau ca nu vei mai putea utiliza diferite servicii Apple (cum ar fi, de exemplu, iMessage, FaceTime sau iCloud). In prezent exista trei modalitati principale prin care poate fi recuparata parola ID-ului Apple, iar dintre ele o vei putea alege pe cea mai simpla pentru tine.

Daca iti amintesti raspunsurile oferite la intrebarile de securitate

In momentul in care ti-ai creat ID-ul Apple ai ales trei intrebari de securitate la care ai oferit trei raspunsuri. Ei bine, aceste intrebari de securitate, asa cum mentiona si Apple in momentul setarii lor, sunt folosite pentru recuperarea ID-ului Apple. Desigur, intrebarile de securitate nu trebuiesc cunoscute.

  1. Acceseaza My Apple ID (appleid.apple.com).
  2. Fa clic pe Reset your password.My Apple ID
  3. Introdu ID-ul Apple (adresa de e-mail asociata contului sau adresa de e-mail iCloud – @icloud.com – creata pe baza acelui ID Apple) si fa clic pe Next.ID Apple introducere
  4. Selecteaza Answer security questions ca si metoda de autentificare, iar apoi clic pe Next.ID Apple
  5. Selecteaza data nasterii asociata ID-ului tau Apple, iar apoi fa clic pe Next pentru a incepe sa raspunzi la interbari.ID Apple
  6. Apple iti va pune doua dintre cele trei intrebari, alese intr-o ordine aleatorie.ID Apple
  7. Dupa ce vei raspunde la intrebarile de securitate, ti se va cere sa introduci si sa confirmi noua parola (aceasta trebuie, la fel ca si cea anterioara, sa contina cel putin o majuscula, o cifra si un simbol). Dupa ce ai introdus parola corect fa clic pe Reset Password.ID Apple

Daca ai acces la adresa de e-mail asociata cu ID-ul tau Apple

  1. Acceseaza My Apple ID (appleid.apple.com).
  2. Fa clic pe Reset your password.My Apple ID
  3. Introdu ID-ul Apple (adresa de e-mail asociata contului sau adresa de e-mail iCloud – @icloud.com – creata pe baza acelui ID Apple) si fa clic pe Next.ID Apple introducere
  4. Selecteaza Email authentication ca si metoda de autentificare, apoi fa clic pe Next.ID Apple
  5. Apple iti va trimite un mesaj catre adresa de e-mail primara sau catre adresa de e-mail de salvare verificata asociata ID-ului Apple. Adresa de e-mail primara este, de regula, aceeasi cu ID-ul Apple. Deschide mesajul si fa clic pe Reset Apple ID passworde-mail id Apple
  6. Cand se va deschide noua pagina My Apple ID, introdu si confirma noua parola, apoi fa clic pe Reset password.ID Apple

Daca ai activat verificarea in doi pasi

Pentru ID-urile Apple create in Romania nu este disponibila verificarea in doi pasi, cel putin inca. Cu toate acestea, in destul de multe tari aceasta optiune este disponibila, iar odata activata, numai prin ea se va mai putea recupera parola ID-ului Apple.

  1. Acceseaza My Apple ID (appleid.apple.com).
  2. Fa clic pe Reset your password.
  3. Introdu ID-ul Apple (adresa de e-mail asociata contului sau adresa de e-mail iCloud – @icloud.com – creata pe baza acelui ID Apple) si fa clic pe Next.
  4. Verifica-ti identitatea: Introdu Cheia de recuperare (Recovery Key) pe care ai primit-o in momentul configurarii autentificarii in doi pasi, apoi alege dispozitivul de incredere care va primi codul de verificare de la Apple.
  5. Dupa ce dispozitivul a primit codul de verificare, introdu-l, creaza noua parola, confirm-o si fa clic pe Reset Password.

Acum parola ID-ului Apple a fost schimbata, iar tu vei putea sa accesezi si efectuezi din nou cumparaturi din magazinele Apple, sa accesezi serviciile companiei si profilul tau Apple.

In cazul in care nu ai reusit sa iti recuperezi parola ID-ului Apple urmand pasii din acest articol, contacteaza compania Apple (http://www.apple.com/support/appleid/contact/ ). Cu ajutorul echipei de asistenta a Apple mai ai o sansa sa iti recuperezi parola. Din pacate, pentru Romania nu exista echipa de asistenta dedicata, dar veti putea comunica prin engleza cu echipele din Europa (Marea Britanie).

 

Daca aveti intrebari, neclaritati sau doriti sa propuneti un tutorial, lasati un comentariu mai jos in aceasta pagina.

- Publicitate -
Alex Popa
Alex Popahttps://itutorial.ro
Redactor-șef și fondatorul iTutorial.ro.

114 COMENTARII

  1. Buna! Am uitat parola contului icloud.am incercat resetarea dar nu mai sunt conectata pe un alt dispozitiv de incredere. Am cerut recuperarea contului si am primit un email ca voi primi instructiuni peste doua saptamani . Stiti cumva daca atunci mi se va cere un cod de securitate din patru cifre sau raspunsuri la anumite intrebari de securitate? Cand am cumparat telefonul si am creat contul , nu tin minte sa fii raspuns la vreo intrebar sau sa fi bagat un alt cod , inafara de cel de acces.

    • Nu mai ești logată de pe niciun dispozitiv în contul de iCloud a cărui parolă ai uitat-o? Mai ai numărul de telefon „de încredere” configurat la activarea autentificării cu doi factori?

  2. Buna, sotul meu are un iphone 4s… iar acum 2 zile a fost anuntat cum ca i.ar fi fost spart contul de icloud. Sotul meu a incercat sa schimbe parola icloud..dar nu.si aminteste raspunsurile de la intrebarile de siguranta. Ce ar putea face pentru a.si putea recupera contul?
    Multumesc

  3. Buna ! am resetat parola si trebuie sa introduc codul de verificare care vine pe mail , insa pe mail vine scrisoare : Pentru a vă proteja intimitatea, imaginile externe au fost blocate. Si cum sa procedez mai departe ?

    • Există un buton care permite afișarea imaginilor externe (ceva de genul „Afișează imaginile externe”). Clic pe el și apoi vei putea vedea codul de verificare.

  4. salut, am resetat telefonul ( iphone 6s) si cand am bagat contul mi-a cerut codul de siguranta din 6 cifre si nu mi lau trimis prin mesaj si am dat sa mi-l trimita iar ,dar degeaba si mi sa blocat ,aveti idee in cat timp se reseteaza sa pot incerca iar sa il bag. Am luat telefonul ci ios 11 instalat ,nu imi merge appstore ,poate fi de la ios ? pt ca nu stie nimeni sa il faca.

    • Ai încercat să introduci cartela cu numărul de telefon de încredere într-un alt telefon iar apoi să soliciți retrimiterea codului? O alta varianta ar fi să restaurezi iPhoneul la iOS 10.3.3.

  5. Buna, eu o intrebare, daca resetezi telefonul ( phone 5c) si manual, si prin ITunes, atunci , proprietarul nou al telefonului, poate cumva prin ITunes sa imi acceseze datele mele personale care se aflau candva pe Iphone, sau ele au disparut odata cu resetarea telefonului, si le pot vedea doar eu?

    • La folosirea opțiunii „Ștergere conținut și configurări” din Configurări > General > Resetare (de pe iPhone) ori a opțiunii „Restaurare” din iTunes, absolut toate datele tale vor fi șterse de pe iPhone, deci nu mai pot fi recuperate (decât de tine, dacă făcuseși anterior restaurării un backup). Diferența dintre cele două opțiuni este că prin resaurarea cu iTunes se va reinstala sistemul de operare (cea mai recentă versiune disponibilă la acel moment pentru modelul de iPhone restaurat).

  6. Buna , eu am dat la reset password si imi cere un numar de telefon care are doar 9 cifre si nu stiu ce sa fac..:/

    • Încearcă sa introduci numărul tău de telefon / numărul de telefon asociat ID-ului Apple fără prima cifra (0, in cazul in care numărul este de România).

    • Accesează https://iforgot.apple.com/ și introdu ID Apple apoi parola pe care ți-o amintești și, dacă datele sunt corecte, contul se va debloca. Dacă nu îți amintești parola corectă, va trebui să o resetezi. În cazul în care ai activată autentificarea cu doi factori, trebuie să folosești dispozitivul de încredere sau numărul de telefon de încredere pentru a reseta parola. Mai multe detalii despre resetarea parolei ID-ului Apple sunt în articolul de mai sus.

  7. Salut ALEX sunt disperat AM UN TEL IPHONE 5 s new am la el factura si Cutia lui si am instalat ultm versiune si acum din APP STORE NU MAI POT SA DESCARC NMK ÎMI CERE PAROLA DE LA ICLOUD SUNAMA PE NR ***

  8. Buna, eu am o problema foarte mare,nu stiu cum am facut dar am activat gasirea iphon iar acum imi cere ID Apple iar eu nu mi_l mai amintesc nici parola va rog exista vreo posibilitate sa le recuperez

  9. Buna! Am un iphone 6s. Problema este ca am uitat parola si nu mai stiu nici intrebarile de securitate. Recent am activat modul acela two steps parca prin care sa-ti trimita ei ceva pe tel prin care sa-ti recuperezi parola,am dat acolo si mi-a dat asta “Account Recovery in Progress
    Your request for account recovery is still being processed.
    When your account is ready for recovery, instructions will be sent to the phone number you provided.
    Account recovery will take a few days. You can check the status of your request at iforgot.apple.com” , intrebarea e cum pot face sa primesc mai repede acel cod de resetare? Mi se pare foarte mult sa stau cateva zile cu tel asa pana sa trimita ei un amarat de cod. Mentionez ca am emailul pe care este facut contul,totusi daca am activat two steps acela nu pot face sa primesc prin email resetarea parolei? Sau daca nu,cate zile poate dura pana sa-mi trimita ei pe tel codul acela? Multumesc

  10. Buna,eu am activat modul acela prin care sa-mi trimita parola pe nr de tel iar din pacate am uitat si parola si intrebarile de securitate. Am dat recuperare parola si imi apare asta “Account Recovery in Progress
    Your request for account recovery is still being processed.
    When your account is ready for recovery, instructions will be sent to the phone number you provided.
    Account recovery will take a few days. You can check the status of your request at iforgot.apple.com” , nu stii cam cate zile dureaza pana imi trimite codul respectiv pentru resetarea parolei? Ca eu am tot incercat sa fac sa mi-o trimita prin email insa nu am reusit,cica doar pe nr de tel se poate. Treaba e ca am nevoie de telefon si nu pot sta asa cateva zile pana se trezesc ei sa-mi trimita un amarat de cod..:(

    • Cartela o ai introdusă într-un telefon care poate recepționa SMS? În principiu, ar trebui sa dureze câteva secunde. Verifica stadiul pe site-ul menționat de tine în mesajul anterior. Dacă nu Primești nicicum codul, contactează telefonic pe cei de la asistenta Apple.

  11. salut , am resetat complet un iphone 6 si acum nu stiu ce sa-i fac ! Dupa pasul ala cu Hello si limba imi cere contul icloud , stiu id-ul , dar imi zice ca acest cont este dezactivat , nu mai retin parola ..! când intru pe site sa resetez/dezactivez contul ..imi spune sa aleg prin doua metode 1 email sau 2 intrebari de securitate …aleg 1 prin email dar acesta se termina in icloud pe când cel pe care il folosesc eu se termina in Yahoo. ce pot sa fac si mentionez ca nici intrebarile de securitate nu le mai stiu . când mergea telefonul aveam alt id icloud si itunes pe care acum pot sa le accesez de pe Pc dar nu stiu daca ma ajuta la ceva …astept mesajul tau !pot sa mai fac ceva ?

    • Păi nu cumva acel e-mail este cel de la ID Apple pe care îl foloseai (înțeleg că sunt două conturi)? Încearcă să ceri trimiterea unui e-mail și verifică dacă primești acolo. Dacă e-mailul nu sosește la adresa la care ai acces, având în vedere că nu mai știi întrebările de securitate pentru acel cont de iCloud în care este blocat iPhone-ul (deci nu cel pe care îl știi și pe care îl poți accesa), singura soluție va fi să contactezi Apple și să ceri ajutor din partea lor (lucrurile se vor simplifica dacă ai factura de achiziție a iPhone-ului, ca să dovedești că ești proprietarul).

  12. am si eu o intrebare . Am bagat parola de la apple id de prea multe ori gresita iar acum am acel cont dezactivat din motive de securitate . acum stiu parola stiu toate datele exacte dar in momentul in care fac cerere de mail pentru activarea id-ului apple , acel mail numai ajunge … ar putea fi din cauza ca am gresit de prea multe ori ? am inteles ca daca gresesti de multe ori abea peste 1 zi ai acces din nou . Deci ar trebui sa fac cerere de mail in 24 ore ? Atunci banuiesc ca o sa il si primesc . Multumesc

    • Se poate să fie din partea Apple problema, nu de la numărul de cereri ( la unii utilizatori pur și simplu nu ajung mereu e-mailurile). Ai accesat appleid.apple.com pentru recuperarea parolei? Ai verificat dacă nu cumva e-mailurile de recuperare nu intră în spam?

  13. buna am si eu o problema am luat un iphiìone 6 s de la vara mea la mana a doua normal si akum imi apare icloud ei si parola….eu am facut alt icloud nou, dar cand intru pe app store imi cere parola de la icloud ei,,,si ea nu mai stie parola si nu mai stie nici raspunsurile la intrebarile de securitate , akum eu am dat sa resetez tel de tot, nu am stiut ca o sa s blocheze tel,deoarece akum sa resetat si imi zice ca …acest iphone este asociat cu un id apple , sa introduc id si parola care au fost utilizate pt a configura acest iphone ,,, si imi da icloud lu varamea ,eu am bagat id dar parola nu o stie si tel e blocat ,,,,,am aflat parola acum la id icloud ala dar ,am bagat de prea multe ori si sa blocat contul sau nu stiu ce e blocat,,pt k imi zice ca sa il deblozhez ca mia trimis email pe adresa care se termina cu icloud.com…acum va intreb cine ma poate ajuta ?? ce trebuie sa fac ca sa delochez tel?? multumesc

    • Pentru a-l debloca va trebui să resetezi parola urmând pașii de mai sus (deci să accesezi https://appleid.apple.com). E-mailul ar trebui să ajungă (și) la adresa de e-mail pe care a fost creat contul (deci cere-i să verifice acea căsuță de e-mail pentru că acolo ar trebui să fie e-mailul primit de la Apple).

      • buna, am intrat eu acolo sa resetez parola dar zice k a trimis instructiuni pe email care se termina cu icloud.com ,problema e ca ea a zis ca nu are mailu asta …are cu yahoo.com…

        • Înainte să deblochezi telefonul trebuie să obții acces la ID-ul Apple. Ca să obții acces la ID-ul Apple trebuie să recuperezi parola, deci să îi ceri persoanei care a avut contul înainte să verifice adresa de e-mail (nu cea @icloud.com, ci cea cu @yahoo.com).

  14. Buna ziua tuturor. Am o problema si eu am cumparat un iphone 4s de la un fost coleg de serviciu si nu mia scos contu de iclaud si parola. Acum acest tip nu se afla in tara sa mai pot loa legatura cu el este plecat prin belgia din ce am inteles de la colegi de munca. Eu iam platit telefonu cu suma de 7 milioane iar telefonu este blocat in contu de iclaud ce putem face si unde sa lom legatura cu cineva. Avem dovada k nu e furat pe camera video.

  15. Buna, nu mai retin parola de la icloud, incercand de prea multe ori sa o introduc si incercand mai multe variante de raspunsuri la intrebarile de securitate (pt ca nu mai stiam ce raspunsuri am dat) mi a fost blocat contul, crezi ca se mai poate recupera? Sau pot sa imi fac altul pe acelasi telefon? Cum as putea proceda?

  16. salut
    Te rog ajuta-ma si pe mine
    Am un id apple care il folosesc pe un iphone 4 si de curand am resetat parola. Acum merge contul sa ma loghez pe el, insa in appstore, cand vreau sa descarc o aplicatie imi apare : “ID-ul dvs.Apple a fost dezactivat”. Ce pot sa fac? Multumesc frumos.

    • Este vorba despre același cont? Ai încercat să te deloghezi de pe contul ce apare pe App Store (accesând App Store>Recomandări>ID Apple>Ieșire) și să te loghezi din nou pe contul pe care ai resetat parola? Dacă da și întâmpini în continuare probleme la accesarea contului, încearcă să te loghezi în ID-ul Apple pe https://appleid.apple.com/ și verifică acolo dacă apare aceeași eroare și ce îți cere să faci (eventual, dacă apare eroarea, va fi nevoie să modifici din nou parola).

      • Salut alex
        Multumesc pentru raspuns
        Nu am reusit sa fac nimic. Imi da tot la fel. am resetat din nou parola. Pot sa intru pe cont de pe pc pe site. Pot sa ma autentific in itunes pe pc si imi da tot la fel cand incerc sa descarc ceva. Merci!

        • Dacă ai reușit să accesezi contul pe https://appleid.apple.com/ și problema persistă pe iPhone, va trebui să contactezi Apple pentru a vedea care este exact problema cu ID-ul tău Apple (ar putea fi problemă de facturare, de exemplu). Asistența Apple poate fi contactată din România la numărul: 0800 894847, însă este oferită numai în limba engleză (notă: ca să nu fi direcționat către operatori, nu alege ramura „iPhone” în meniul interactiv, ci ramura „iPod”).

  17. Buna! Am un iPhone 5s si am o problema.. la contul de iCloud imi apare adresa mea de e-mail dar cand dau pe ” parola si securitate” am o adresa de e-mail de recuperare ( este a fostului prieten) si din pacate nu-i mai stiu parola. Tot la 2 minute, imi arata pe ecran un mesaj sa introduc parola lui. Daca vreau sa schimb parola sa nu-mi mai arate acest e-mail, imi cere 2 intrebari de securitate si nu mai stiu raspunsurile. Se mai poate face ceva in privinta asta ? Multumesc

    • Să înțeleg că nu știi parola ID-ului Apple? Dacă ai știi parola ar fi simplu pentru că adresa de recuperare și cea principală folosesc exact aceeași parolă (adică pe un ID Apple nu pot exista mai multe parole simultan). Dacă nu știi parola, însă, nu prea ai ce să faci decât să rogi persoana care are acces la adresa de e-mail să îți ofere linkul de resetare a parolei. Ar mai fi o soluție, dar trebuie să ai actele pe telefon deoarece implică apelarea la Apple, care nu te va ajuta altfel să îți recuperezi accesul la telefon și să scapi de alertele frustrante.

  18. Salut , am si eu o problema , am achizitionat de la cineva un iphone 5 , mi-am bagat eu contul meu de app store , toate bune si frumoase vreo 2 luni , pana cand recent la unele aplicatii la actualizare imi apare contul fostului proprietar pentru a le actualiza , si nestiind parola nu le pot actualiza , cu fostul proprietar nu mai pot lua legatura , aveti vreo idee pentru a rezolva aceasta problema ? Ii pot scoate contul intr-un fel ?

    • În acest caz, va trebui să elimini toate aplicațiile de pe contul vechiului proprietar și să le instalezi de pe contul tău. Altfel, nu le vei putea actualiza și vei primi în continuu solicitarea de introducere a parolei acestuia.

  19. Salut Alex am un iphone 4s : il am blocat :
    -prima data imi arata Țara
    -mai imi apare inca odata si ii dau iar pe Romania
    -imi apare sa aleg o retea wi-fi (am ales-o)
    -imi spune ca activarea iphonul-ui dureaza cateva minute
    -apoi imi apare activati iphone
    -imi cere ID Apple si parola
    – le scriu si imi spune ca ID Apple incorect si ca adresa respectiva nu poate fi utilizata sa il deblochez . Dar la laptop imi merge cand intru pe Apple si ma loghez , aici dece nu merge ? Ma poti ajuta plsss , am 3 zile de cand ma tot chinui sa il fac .
    Mersi frumos .

  20. Contul de iCloud cu Găsire iPhone NU se poate șterge fără a introduce parola. Indiferent ce ai face. Poți încerca recuperarea parolei ID-ului Apple cu răspuns la întrebările de securitate (vezi mai sus). Dacă sunt probleme cu accesarea e-mailului și nu are configurat un e-mail de rezervă, atunci poți lua legătura cu Apple telefonic pentru a te ajuta să recuperezi accesul la iPhone (trebuie să demonstreze că este proprietarea iPhone-ului / a contului iCloud).

  21. Bună alex , prietena mea are un iPhone 6 plus la care ar vrea sa ii dea o resetare dar ea și-a uitat parola de la icloud si nici parola de la mail nu o știe am incercat in toate felurile sa aflu parola dar degeaba! Imi poți da un sfat cum as putea face rost de parolă? Mi.aspus un prieten ca este o posibilitate prin itunes sa mai faci un cont icloud si sa il stergi pe primul se poate?Mulțumesc anticipat!

  22. Salut…am o problema cu contul de iCloud,am avutul iPhone 4 acum câțiva ani si l-am vândut,atunci mi-am creat contul iCloud,acum câteva luni am cumpărat un 5s si am băgat pe el același cont…eu știu parola la contul de iCloud dar nu mai știu întrebările de securitate si nici emailul alternativ pentru ele.cum as putea sa aflu acest email sa resetez întrebările,in cazul in care pățesc ceva la cont sa pot sa il resetez,nu as dori sa îmi fac alt cont de iCloud pentru ca la emailul principal e adresa de email pe care o folosesc zilnic.multumesc

    • Nu poți alfa e-mailul alternativ decât din ID-ul tău Apple (însă este necesar să răspunzi înainte la întrebări). Trebuie însă să reții că: 1. trebuie să fi avut confirmat un e-mail alternativ pentru ID-ul Apple (nu este obligatoriu să ai, dacă nu ai adăugat unul), 2. Nu trebuie să știi întrebările de securitate, ci răspunsurile la ele. Crearea unui alt cont nu este recomandată, deoarece vei pierde datele de pe acesta și achizițiile. În plus, contului nu prea are ce să i se întâmple – ar fi problemă dacă ai uita parola – însă resetarea este posibilă și fără răspunsurile la întrebările de securitate, cum ar fi, de exemplu, dacă ai activată autentificarea cu doi factori (recomandat). Pentru a activa autentificarea cu doi factori, consultă articolul: https://itutorial.ro/2016/01/cum-sa-activezi-autentificarea-in-doi-pasi-pentru-a-ti-securiza-id-ul-apple-de-pe-iphone-ipad-si-mac-tutorial/ .

  23. Salut am o problema la iPhone 4S l.am cumparat de la un băiat iar ala la primit de la altu si nu stiu icloud.u si imi cere la activare iPhone. L.am spus la ala ca sa ii spuna la ala de la care l.a primit sa ii ceara parola si contu si a spus ca nu stie.

  24. Buna! am uitat parola de la contul icloud…problma este ca am incercat sabag de mai multe ori si imi spune ca dn motive de securitate mi-a fost dezactivat. ce este de facut? Multumesc!

  25. buna am si eu o problema cu recuperarea parolei, imi spune ca data nasterii nu e ok, e incorecta…si alta data de nastere acolo nu am ce sa pun

  26. Buna,am o întrebare va rog… Am uitat răspunsul la întrebări.Stiu parola,am adresa de e-mail dar am uitat răspunsurile.Cum fac sa schimb răspunsurile ?Va mulțumesc

  27. buna,am o problema cu recuperarea parolei,nu primesc mailul de resetare…am tot incercat in zile diferite si nimic….mailul este acelasi cu contul de icloud….nu inteleg si nu stiu mailul secundar

  28. sal …am si eu oprb bn tot legat de icloud…da faza la mn e ca scrie w……@w….de. <<si nu pot sa mi dau seama ce e aia nu am auzit de ea…..da josunde trb sa bag ID APPLe scrie exemplu@icloud.com…da nush ce semnifica aia de mai sus …mentin ca numai stie nici propietaru contu……..in fn unde imi fac cont sa scriu icloud,ca eu am facut id@yahoo.com..ma ajutati plz..multuesc anticipat.

  29. am achizitionat un iphon4c este din anglia codat pe orange asa a spus varul meu, cand il aprind imi apare iphone is disabled connect to itunes iar in loc de semnal in stanga sus scrie searching iar cand il deblochez imi apare tastatura si scrie ca pot apela decat numere de urgenta .mai pot sa fac ceva cu aparatul sau il tin de muzeu. multumesc anticipat daca poti sa-mi trimiti rsp pe mail m****@yahoo.com m-ar ajuta foarte mult.

  30. salut…am uitat parola icloud…..telefonu a fost a lui fratimiu si nu mai stie parola la mail…si imi apare pe ecran mereu o chestie sa bag parola..ce pot face sa dispara chestia aia ??

    • Acea casetă de autentificare în cont apare, cel mai probabil, pentru că pe iPhone-ul tău sunt disponibile actualizări pentru aplicațiile descărcate de pe contul fratelui tău. În acest caz va trebui să te deconectezi din contul lui și să ștergi toate acele aplicații descărcate de pe contul lui. Apoi vei putea să te autentifici în contul tău Apple urmând pașii de aici: http://itutorial.ro/2014/07/12/cum-sa-schimbi-contul-itunes-pe-iphone-sau-ipad-tutorial/ . Reține că vor exista probleme dacă la un moment dat va trebui să restaurezi telefonul, deoarece va fi nevoie de parola contului iCloud al fratelui tău (dacă terminalul este conectat în contul lui de iCloud și nu în al tău).

  31. Am un telefon codat pe franta si vreau sa mi-l decodez iar prietenul meu a murit cel care mi l-a dat .. Nu stiu cum sa fac ca sa schimb parola de la iCloud deoarece eu nu o stiu..

    • Dacă ai resetat contul de pe computer, acum va trebui să elimini acel cont de iCloud și să îl adaugi din nou sau să accesezi Configurari>iCloud>Atinge numele contului tău (numele tău) și introdu parola. Introdu noua parolă, de asemenea, și pentru celelalte servicii ce folosesc contul Apple (FaceTime, App Store, iMessage, și altele).

  32. am un iphone 4s si din greseala cind am inregistrat ID apple am gresit adresa (dupa com am mai pus un punct fara sa vad); acum nu pot sa intru pe acea adresa..cum fac sa-mi schimb ID pe care de fapt nu l-am activiat ? nu pot confirma id meu pentru ca nu pot accesa mailu pt ca practic nu exista.

  33. Am cumpărat un iPad 4 la mana a 2-a si i-l pot folosi dar atunci când vreau sa introduc icloud meu nu il pot introduce deoarece are altul si nu ii știu parola, dar nici nu mai pot lua legătura cu vânzătorul ce e de făcut?

  34. am procurat iphone nou 5s, are 2 zile , si din greseala cind mi s-a cerut emailu, adica ID apple m-am gresit cu adresa, acum nu pot sa intru pe acea adresa..cum fac sa-mi schimb ID pe care de fapt nu l-am activiat nici intr-o activitate? nu pot confirma id meu pentru ca nu pot accesa emailu.

    • ID-ul Apple activat poate fi modificat din Configurări>iTunes și App Store>ID Apple>Ieșire. După ieșirea din contul iCloud/ID Apple, vei putea să introduci propriul tău cont pentru a efectua cumpărături de pe App Store și iTunes Store.

  35. Nu pot instala ios 8.1.1 si 2 , sunt blocat la conditiile apple , nu pot merge mai departe pe iPad 2 desi iphone nu am avut probleme . Poate ma blocheaza din cauza contului de icloud la care nu-i stiu parola. Am incercat pe iphone sa schimb adresa de mail pt icloud si am reusit dar pe ipad nu mai merge . Pentru stergerea contului de icloud imi cere parola si nu o mai stiu. Ce pot face ?

    • Mai precis, care este ecranul de care nu poți trece în cadrul procesului de actualizare?

      Legat de parola contului iCloud/ID-ului Apple, o poți reseta urmând pașii de mai sus.

  36. Cum pot reseta “security key” din APP pt ca vreau sa descarc niște aplicații si pot doar daca introduc din nou datele contului bancar, ceea ce implica si security key dar nu reușesc sa imi dau seama care e, am încercat mai multe variante 🙁 Multumesc

    • Codul de securitate pe care trebuie sa il introduci este format din 3 cifre si il gasesti pe versoul cardului tau de credit (in zona unde se afla semnatura – ultimul cod).

  37. Mi-am uitat parola de la icloud si de la email … am facura fiscala, bonul si certificatul de garantie toate pe numele meu ….se mai poate face ceva????

    • In primul rand, incearca sa recumperezi parola de la e-mail. Ia, eventual, legatura cu furnizorul de servicii de e-mail, deoarece este necesar acest lucru.
      Parola poate fi recuperata si cu ajutorul raspunsurilor la intrebarile de securitate. Daca nici pe acelea nu ti le mai amintesti, atunci situatia este mai complicata intrucat trebuie sa iei legatura cu Apple, dar aceste detalii sunt chiar in articolul de mai sus.

  38. Buna.
    Am uitat parola la icloud si cred ca a fost dezactivat contul in urma nenumaratelor incercari de a-mi aminti parola. Daca dau send by email nu primesc nimic iar daca dau answer security questions nu pot trece mai departe pentru ca imi spune ca data mea de nastere nu corespunde cu nici un cont. Exista vreo alta modalitate de a-mi recupera/schimba parola?

    • Nu, nu exista, toate modalitatiile fiind expuse mai sus. La resetarea parolei prin e-mail, retine ca mesajul va fi trimis pe un cont de e-mail pe care tu l-ai asociat ID-ului (deci daca ID-ul tau este exemplu1@icloud. com, iar contul asociat este exemplu2@icloud. com, atunci mesajul il vei primi pe exemplu2@icloud. com) – verifica si in casutele Spam / Gunoi. Legat de data de nastere, probabil, in momentul crearii contului ai introdus o data gresita…
      Singura modalitate pe care nu stiu daca ai incercat-o este sa contactezi Apple, daca niciuna dintre cele doua nu au functionat pentru a-ti reseta parola contului iTunes. Adresa de contact este in articol.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole sugerate

Cum se elimina un iPhone / iPad blocat in iCloud de pe contul vechiului proprietar pentru a putea fi folosit din nou – Tutorial

Functia Blocare activare - pe care am descris-o in cadrul acestui tutorial - a fost introdusa de...

Cum sa remediati problema butoanelor Home si Power atunci cand nu functioneaza pe iPhone si iPad – Tutorial

Doua dintre cele mai cunoscute probleme hardware ale iPhone si iPad sunt legate de functionarea butoanelor Home...

Articole similare

URMĂREȘTE-NE

20,785UrmăritoriÎmi place
10,899UrmăritoriUrmărește-ne
360UrmăritoriUrmărește-ne
113AbonațiAbonați-vă
Publicitate

Cele mai recente articole

iOS 17.4 și iPadOS 17.4 au fost lansate pentru iPhone și iPad cu noutăți importante în Uniunea Europeană

iOS 17.4 și iPadOS 17.4 au fost lansate marți seară de către Apple și sunt disponibile, așadar, pentru utilizatorii modelelor de iPhone și iPad...

Apple a lansat MacBook Air cu chipset M3

Apple a lansat astăzi o actualizare pentru gama MacBook Air (13 inch și 15 inch), care oferă chipset-uri M3, compatibilitate îmbunătățită pentru afișajele externe,...

iOS 17.4 va permite instalarea de aplicații din afara App Store pe iPhone și iPad, în UE

Urmare a faptului că pe data de 6 martie 2024 intră în vigoare actul legislativ privind piețele digitale (DMA - Digital Markets Act) pe...

Vrei să fii la curent cu ultimele noutăți din lumea Apple?

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi pe e-mail ultimele articole publicate pe iTutorial.ro!

*După ce ai completat adresa de e-mail și apăsat butonul „MĂ ABONEZ”, vei primi pe acea adresă de e-mail un mesaj în care va trebui să confirmi înscrierea la newsletter-ul nostru.